Minőségpolitika

A Prompt Collector X4 Bt alapvető célja, hogy megbízható, kiszámítható, gyors és színvonalas, a piaci igényekhez igazodó EU-konform felnőttképzési szolgáltatást nyújtson.

A törvényi és jogszabályi előírásokat, a szakmai követelményeket betartva folyamatosan alkalmazkodunk azok változásaihoz. A hallgatókkal előre rögzített és megállapodott feltételeket következetesen betartjuk. Oktatóink szakmai képzettségére kiemelt figyelmet fordítunk. Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatás tárgyi feltételeinek színvonalas biztosítására; az oktatási feltételek folyamatos javítására. Célunk nem csak az átlagos tudás nyújtása, hanem egyéni készségek fejlesztése, az önképzés iránti igény kialakítása. Fontosnak tartjuk a hallgatói visszajelzéseket, melyeket a folyó oktatási folyamatokba tudatosan beépítünk. Meggyőződtünk arról, hogy ezen visszajelzések, vélemények és javaslatok alapján tudunk igazán színvonalas a tanulók, hallgatók igényeit a lehető legteljesebb mértékben kielégítő képzési szolgáltatást nyújtani.

Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink felkészültek legyenek – a kompetenciák révén- az élethosszig tartó tanulásra, az Európai Uniós elvárásokra, a XXI. századi munkavállalói és munkaadói igények kielégítésére.

A Bt. vezetése és valamennyi munkatársa elkötelezett a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység folyamatos fejlesztése iránt.

Elkötelezettségünk:

Irányítási folyamataink középpontjában a képzés minőségének növelése áll, amely a képzés feltételeinek folyamatos fejlesztésére irányul, önértékelésre épül, a személyi feltételek folyamatos fejlesztésével elősegíti az oktatók továbbképzését és önképzését a képzés minőségének javítása érdekében.

Az intézmény képzési tevékenységével kapcsolatos változtatások, a szolgáltatások minőségének javítása adatokon és visszajelzéseken alapul, a képzési tevékenység külső és belső résztvevőinek bevonására épül, összhangban az intézmény méretével és képzéseinek összetettségével.

Legfőbb célunk a szakmai követelmények maradéktalan kielégítése, szakmai munkánk eredményességének folyamatos fejlesztése.

Tudatosítjuk a szervezet minden szintjén, hogy felkészült, elkötelezett és együttműködő munkatársainktól kiváló teljesítményt várunk.

A képzés hatékonyságának növelése érdekében folyamatosan korszerűsítjük annak személyi és tárgyi feltételeit. A megrendelők, munkatársak, oktatók felnőttképzéssel kapcsolatos igényeinek kielégítése érdekében az „elégedettségi” kérdőív elemzése alapján folyamatosan fejlesztjük folyamatainkat, infrastruktúránkat.

Képzési tematikánkat és módszereinket a központi követelmények, a résztvevők, illetve megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük. Intézményi minőségpolitikánkban a partnerközpontúság az elsődleges.

Intézményünk vezetése, szervezeti egységei és valamennyi munkatársa elkötelezett és felelősséget érez a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység folyamatos fejlesztése iránt. Ennek megvalósulása érdekében minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melynek keretében minőségpolitikánkat, stratégiánkat és képzési tevékenységünket – külső és belső partnereink véleményét különösen figyelembe véve – folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendszeresen felülvizsgáljuk, tényszerű adatok, visszajelzések alapján értékeljük, és tervszerűen fejlesztjük.

Képző Intézmény bemutatása:

Cégünk 2007-ben alapult zalaegerszegi székhellyel. Lábápoló-, Kézápoló- és műkörömépítő képzéseink jelenleg 3 különböző képzési helyszínen folynak; Zalaegerszegen, Szombathelyen, illetve 2017. szeptemberétől Sopronban is. OKJ-s alapképzéseinken nemzetközileg elismert oktatók segítségével sajátítják el a résztvevők a szakma művészetét. A gyakorlati órák alapanyagát a világszínvonalú Crystal Nalis biztosítja. Célunk, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik mindamellett, hogy örömre lelnek munkájukban, megállják a helyüket a szakma elméleti és gyakorlati kérdéseiben egyaránt.

Kézápoló Műkörömépítő szakmai követelménymodulok:

 

A

B

A szakképesítés szakmai követelménymoduljainak az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló kormányrendelet szerinti

azonosító száma

megnevezése

11489-12

Szépészeti szolgáltatóegység működtetése

11490-12

Szolgáltatást megalapozó anatómiai és élettani ismeretek

10250-12

Kézápolás

10251-12

Műkörömépítés

11252-12

Anyagismeret alkalmazásai

 

Kézápoló műkörömépítő szakma Kézápoló műkörömépítő szakmai és vizsgakövetelménye:

 • kézápolást kizáró és befolyásoló tényezők
 • a manikűr folyamata, lépései, manikűr fajtái
 • bőrápolási módok, SPA kezelések
 • műkörömépítést kizáró és befolyásoló körülmények
 • műkörömépítés alapismeretek
 • műkörömépítés szakaszai
 • műkörömépítés töltése és építése zselével vagy porcelánnal
 • sablonos, tipes technikával történő építés
 • műköröm anyagtípusonkénti építésének általános tudnivalói
 • műköröm díszítésének módjai
 • műköröm eltávolításának módjai
 • műköröm alapanyagok

Manikűr gyakorlati tananyag:

Hagyományos / klasszikus manikűr, francia manikűr, japán manikűr annak speciális eszközeivel és anyagaival. Kéz- és körömápolás, masszírozás, SPA – kezelések, pakolások, természetes köröm díszítése – lakkozása.

Műkörömépítő tananyag:

Professzionális műkörömépítés a tipes, sablonos, megerősítő technikák alkalmazásával. Levegőre kötő akril anyaggal, UV-zselével, porcelánnal UV-porcelánnal történő műkörömépítés. A kéz előkészítése a műkörömépítéshez, a megfelelő technika alkalmazása, műköröm formálása, az utántöltés műveletei az anyagcsoportnak megfelelően, a műköröm eltávolításának módjai.

A kézápoló és műkörömépítő tanfolyam elvégzésével államilag elismert szakmunkás bizonyítványt kapnak a hallgatók, mely lehetőséget biztosít az EUROPASS bizonyítvány igénylésére.

Dokumentumok

Tevékenységünkre vonatkozó tájékoztatók, képzési programok Információs irodánkban, illetve Telephelyünkön 8900 Zalaegerszeg, Ady u. 31. sz. alatt tekinthetőek meg.

Ügyfélszolgálat:

Az ügyfélszolgálati időben munkatársunk személyesen fogadja az érdeklődőket, és igényeiknek megfelelő információt nyújt a képzési és a képzést kiegészítő tevékenységekről, az azokon történő részvétel feltételeiről, a tanfolyamok indítási időpontjairól. Kérésre a képzési programokra vonatkozó írásbeli tájékoztatót, igény esetén magát a képzési programot, illetve a jelentkezési lapot is az érdeklődők rendelkezésére bocsátjuk. Igény esetén előjegyzésbe vesszük, hogy a legközelebbi – elképzeléseiknek megfelelő – tanfolyam indítási időpontjáról tájékoztathassuk érdeklődőinket. Amennyiben egyedi kérdés van, az érdeklődő a szakmai vezetőhöz is fordulhat. Az ügyfélszolgálat telefonon és e-mailben is elérhető.

Ügyfélszolgálati nyitva tartásunk:

Napok Személyes ügyfélfogadási időpontok
Hétfő 15.00-18.00
Kedd 15.00-18.00
Szerda 15.00-18.00
Csütörtök 16.00 -20.00
Péntek 16.00 -20.00

 

Panaszkezelés

A képzésben résztvevők sérelem esetén az oktatóhoz, az ügyfélszolgálatot ellátó munkatárshoz, illetve a Bt. szakmai vezetőjéhez egyaránt fordulhatnak, aki azt szóban vagy írásban egyaránt köteles befogadni. Panasz elektronikus levélben is benyújtható. Az intézkedés eredményéről a panaszost írásban értesítjük.

A panaszkezelési szabályzat ügyfeleink számára az ügyfélfogadóban hozzáférhető.